viernes, 5 de noviembre de 2010

 La UAB acull una conferència sobre “escriptura sexy”

Lluís Pastor: “La comunicació inconscient és clau per  produir una informació eficaç”



“Les regles de la comunicació inconscient son imprescindibles per a una informació clara i llegible”, va afirmar ahir Lluís Pastor, periodista i escriptor, en una conferència celebrada a la Facultat de Comunicació de la UAB.

Els receptors de la informació prenen dos tipus de decisions: pensaments racionals i intuïtius. És el que s’anomena persuasió dual (molta concentració i poca concentració). Segons Lluís Pastor, tots compartim les mateixes claus inconscients i els mitjans de comunicació les han d’explotar per a què el missatge arribi amb claredat; ja que “l’estil és el poble”.

Pastor va explicar alguns elements de la comunicació intuïtiva: allò més familiar ens resulta més positiu, qualsevol missatge es modifica pel context i en 200 mil·lèsimes de segon el cervell reacciona davant d’una imatge. A més a més, els mitjans també han de controlar les metàfores, els estereotips, els colors i els símbols i la transferència de sensacions.

Lluís Pastor, periodista, escriptor i professor de les Universitats Ramon Llull i UOC, va explicar aquests conceptes a partir de diferents experiments realitzats a Harvard, dins la conferència “Escriptura sexy: claus conscients i inconscients per persuadir”.








1 comentario:

  1. Hola,,
    si els blogs tenen contingut original i estil personalitzat, tenen més èxit. és clau linkejar a altres webs i notícies. pots publicar notícies al notecalles.info i likejar all blog, on pots deixar comntaris més personals.
    si el blog el dediques a publicar els treball de classe no tindrà gaire èxit.

    també és imporant que els títols tinguin paraules que poguin ser fàcilment identificades pels cercadors.
    ànim.

    ResponderEliminar