domingo, 28 de noviembre de 2010

Balanç de campanya: La polèmica treu protagonisme a les propostes dels partits


Un vídeo on una noia té un orgasme mentre vota al PSC; un videojoc on l’Alícia Sánchez- Camacho, vestida de Lara Croft , dispara contra immigrants sense papers; un vídeo amb contingut “pujadet de to” de Nebrera, les declaracions de Puigcercós contra Andalusia i un noi disfressat d’Espanya que roba la cartera a un català han estat els grans protagonistes de la campanya.

CIU ha intentat passar desapercebut per no caure en els mateixos errors del passat; el PSC ha basat la seva campanya en l’atac al partit d’Artur Mas (“Artur Mas de lo Mismo) i en intentar frenar la caiguda que les enquestes vaticinaven; el PP ha posat émfasi en la política d’immigració; ICV en l’ecologia i Ciutadans, com no, ha basat les seves propostes en temes lingüístics.
 


Aquestes últimes setmanes han estat un gran circ mediàtic encapçalat per l’estira i arronsa del cara a cara Montilla-Mas, que finalment no s’ha realitzat. Què hi farem, haurem d’esperar quatre anys més.

2 comentarios:

  1. La política ha degenerat molt o, si més no, les campanyes electorals. Els polítics haurien de preocupar-se més en explicar les seves propostes de futur i la manera com les durien a terme. En lloc d'això, malauradament, prefereixen deixar en mal lloc als seus "contrincants", com si fossin nens petits. D'altra banda, el cas "Alícia Croft" també em sembla poc professional. Que no volen independentistes i immigrants sense papers és evident, però amb la violència no se soluciona res. El mínim que podrien fer és reconèixer l'error i no excusar-se i culpar l'empresa que el realitzar. Trobo molt encertat el teu qualificatiu de "circ mediàtic" perquè aquesta política s'ha convertit en un mer joc que, a falta de tenir arguments, apel·len als instints més primaris (violència, erotisme...).

    ResponderEliminar
  2. Hola Iris,
    tens un gran blog. Molt actualitzat.
    Ara li calen més links. Quan comentes els videos de campanya podries haver linkejat a YouTube, per exemple.
    No tinguis por a deixarte anar una mica més i dir el que penses de veritat. No et preocupis per donar tantes notícies. Fes més comentaris. Quanta més originalitat i autenticitat tinguis, millor.

    ResponderEliminar