sábado, 27 de noviembre de 2010

Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB) Francesc Triola: “COMRàdio dóna veu a qui normalment no en té; necessitem el neguit i el talent dels futurs periodistes"

El programa Tots x Tots inclourà cada divendres una tertúlia amb estudiants


“COMRàdio dóna veu a qui no en té”, va afirmar ahir Francesc Triola, director de l’emissora, en un debat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

L’acte va oficialitzar l’acord entre la ràdio pública i la universitat: cada divendres uns quants d’estudiants de periodisme aniran al programa Tots x Tots per participar en una tertúlia.

Ramon Company, presentador del programa, va afirmar que intenten “buscar un món més just i solidari” abordant qüestions interessants. El director de COMRàdio, Triola, va comparar les emissores de ràdio locals a les xarxes socials: “els mitjans han de treballar en xarxa i estar interconnectats”.

“El futur del periodisme és l’especialització”, va afirmar Montse Rius, presidenta de la Comissió d’Informació del Col·legi de Periodistes. “Un bon periodista serà aquell que tingui molts perfils diferents”.
 Pere Costa, periodista especialitzat en política, va afirmar que cada cop s’utilitza més el “periodisme de declaracions” en aquest ámbit, ja que els mitjans informen del que preocupa als polítics i del que ven.
Per la seva banda, el cap de departament de periodisme de la facultat, Jose Manuel Pérez Tornero, va posar èmfasi en la necessitat d’un punt de vista jove i en la innovació.

Els estudiants van participar en el debat preguntant sobre qüestions com el Sàhara, la llibertat de premsa o les sortides professionals i darrere de totes les intervencions es trobava un denominador comú: la voluntat d’entendre el món i de ser-hi part activa.
http://www.comradio.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario